Fii la curent cu promotiile noastre

Fii la curent cu promotiile noastre

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi la curent cu noutatile, promotiile si ofertele speciale.


sau Nu ma intereseaza
Comparator
Compara

Categorii

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014 in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea sau direct la sediul conectica.ro.
Date destinatar: SC IMPACT ADVERTISING SRL.
Adresa de livrare: Str. Vasile Lucaciu nr. 117, sector 3, Bucuresti.

Va rugam sa NU trimiteti coletele cu ramburs! Impact Advertising S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii  intr-un cont bancar specificat de catre client (inclusiv costul livrarii initiale - cu exceptia cazului in care s-a cerut o livrare mai rapida decat cea standardin cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Va rugam insistent sa NU returnati produsele neambalate. In cazul in care ajung la noi produsele cu AWB-ul de la curier lipit pe ele, ne rezervam dreptul de a le refuza!

OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Produsele primite defecte:
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, sau se va returna contravaloarea acestuia, conditia este notificarea in scris a S.C. Impact Advertising S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.
Daca S.C. Impact Advertising S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit - factura fiscala si/sau certificat de garantie). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele software (sisteme de operare, aplicatii, antivrusi, jocuri, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. S.C. Impact Advertising S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate. Unele produse au un sigiliu aplicat de catre producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. 

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa. Impact Advertising S.R.L poate percepe taxe suplimentare (0 - 50% din valoarea initiala a produsului) pentru returnarea acestor produse (uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. in scopul readucerii lor la starea initiala).

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa testeze un cablu/adaptor, nu sa il foloseasca. 

Perioada de retragere expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a bunurilor, in cazul contractelor de vanzare, sau:
(i) in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda bunuri multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului bun;
(ii) in cazul livrarii unui bun care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului bun sau a ultimei piese;
(iii) cazul contractelor pentru livrarea periodica de bunuri pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a primului bun;

Rambursarea sumei achitate:
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Impact Advertising SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.

SC Impact Advertising SRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Impact Advertising SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. De asemenea, produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Bunuri/servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
a. contractele de servicii, dupa prestarea integrala a serviciilor si, in cazul in care contractul da nastere unei obligatii de plata pentru consumator, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere dupa executarea integrala a contractului de catre profesionist;
b. Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
c. Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Consumator sau personalizate in mod clar, ca produsele bespokemade-to-measure sau asupra carora s-au facut modificari conform specificatiilor Consumatorului;
d. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
e. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Consumator;
f. Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
g. Furnizarea de consumabile.

Va rugam sa completati acest formular inainte de a returna produsul/produsele. Va multumim! 

Producatori

 • MYCON
 • Delock
 • Value
 • Roline
 • InLine
 • Gembird
 • Lindy
 • Goobay
 • LogiLink
 • TP-Link
 • Nedis
 • ATEN
 • Akyga
 • HICON
 • A-Data
 • A4TECH
 • Genius
 • Kingston
 • ENERGIZER
 • Bachmann