Fii la curent cu promotiile noastre

Fii la curent cu promotiile noastre

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi la curent cu noutatile, promotiile si ofertele speciale.

sau Nu ma intereseaza
Comparator
Compara

Categorii

Politica de confidentialitate

Conectica.ro - site operat de SC Impact Advertising SRL - este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 31380, avand scopuri de "reclama, marketing si publicitate", "servicii de comunicatii electronice – comert online" si "colectare/recuperare creante", precum si sub numarul 31381 avand scopul "monitorizarea/securitatea persoanelor, spatiilor si/sau bunurilor pubice/private".

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC Impact Advertising SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in notificarea adresata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Furnizarea datelor catre societatea sus mentionata nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita printr-o cerere scrisa, in mod gratuit stergerea acestora din baza noastra de date.

Colectarea datelor personale se va face doar cu scopul indeplinirii obligatiilor comerciale dintre parti (contracte, facturi, garantii, returnari, etc), vor avea functie de identificare si vor fi colectate respectand dispozitiile articolului 8 din Legea nr. 677/2001, si ale Deciziei presedintelui A.N.S.P.D.C.P. nr. 31380/2014.

 

Producatori

  • Delock
  • Value
  • Roline
  • Lindy
  • Gembird
  • TP-Link
  • ATEN
  • A-Data
  • A4TECH
  • DeepCool
  • LogiLink
  • Logitech
  • Genius
  • Kingston
  • Western Digital
  • Mustek
  • Digitus
  • Energenie
  • AMD
  • Kingmax